Curacao

Regeerprogramma kabinet Pisas uitgelekt

Willemstad – Het kabinet Pisas heeft het coalitieakkoord uitgewerkt in een regeerprogramma voor de periode tot 2025. Het concept daarvan is uitgelekt.

Onder de titel ‘Op weg naar herstel en beter kwaliteit van leven voor het volk’ wordt gememoreerd dat het land met ‘enorme uitdagingen kampt’, maar ook dat MFK en PNP ervanuit gaan het vertrouwen en de grootschalige steun van de bevolking te hebben. “Deze regering is vastberaden een regeringsbeleid te hanteren dat door het volk wordt gedragen”, zo staat in het voorwoord van minister-president Pisas te lezen.

Dat Curacao er in veel opzichten beroerd voor staat, is volgens de premier niet alleen aan de coronapandemie te wijten, maar ook aan “onvoldoende politiek-bestuurlijke daadkracht en leiderschap” van vorige regeringen.

Klik hier voor de uitgelekte versie van het regeerprogramma

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.