Van Huffelen op Sint Eustatius

Oranjestad – Staatssecretaris van Koninkrijksrelaties Alexandra van Huffelen sluit vandaag haar 2-daagse werkbezoek aan Sint Eustatius af.

Over de kennismaking met het eiland twitterde de bewindsvrouw: “Het gesprek dat ik voerde met Paul Spanner en Ismael Berkel over de gevolgen van slavernij op Sint Eustatius maakte diepe indruk op mij. We spraken o.a. over hoe respectvol om te gaan met de stoffelijke resten van de tot slaafgemaakten bij het vliegveld. Verder erg genoten van bezoeken aan het zonnepark, het zien van de vernieuwde sociale woningen en de ontmoetingen met alle Statians.”

Later vandaag maakt Van Huffelen de korte oversteek naar Saba. Morgen vliegt zij terug naar Nederland, op tijd voor de Rijksministerraad van vrijdag.

(Foto’s BZK)
Bericht delen
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Advertentie

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.