200.000ste bezoeker

55 weken nadat DossierKoninkrijksrelaties.nl online ging, is de 200.000ste bezoeker geregistreerd. 48.000 van hen bezoeken de site geregeld, 30.000 doen dat frequent en ruim 20.000 dagelijks, vaak meerdere keren per dag. 48% bevindt zich in Europees Nederland, 46% in de Caribische delen van het Koninkrijk en 6% in ‘rest of the world’. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste koninkrijksnieuws? Klik dan op het rode klokje rechtsonderin deze pagina of meld u aan voor de dagelijkse nieuwsbrief.

*******************************************************************

Met een bereik van bijna 50.000 lezers in alle delen van het Koninkrijk is DossierKoninkrijksrelaties.nl de ideale etalage voor vacatures waarvoor affiniteit met de Caribische eilanden gewenst is. Een vacatureplaatsing kost slechts 100 euro. Mail voor meer informatie naar: info@adcaribbean.nl

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.