Rutte ontvangt gevmin Manuel

Den Haag – Minister-president Mark Rutte heeft gevolmachtigde minister Carls Manuel voor het eerst sinds diens aantreden in juni 2021 ontvangen in het Torentje. De twee hadden elkaar al wel eerder ontmoet bij bijeenkomsten van de Rijksministerraad.

Volgens Manuels persoonlijke media-adviseur is “Politiek Den Haag blij met onze gevmin. Dit is te zien aan deze foto waar de minister-president Mark Rutte een aangenaam gesprek had met onze gevmin.” Gesproken is over wat de twee gemeen hebben (muziek en lesgeven), hun ervaringen als politici en de samenwerking van Nederland en Curaçao.

Hoewel Curaçaos minister-president Gilmar ‘Pik’ Pisas al ruim een half jaar in functie is, heeft die nog geen kennismakingsbezoek gebracht aan zijn Nederlandse ambtgenoot Rutte.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.