Eerste exemplaar van ‘Kadushi’s Prikkeljaar’ voor commissievoorzitter Jan Paternotte

Den Haag – Jan Paternotte heeft het eerste exemplaar van de bundel ‘Kadushi’s Prikkeljaar’ uit handen van samensteller René Zwart in ontvangst genomen. Niet als cadeau omdat hij fractieleider van D66 is geworden, maar vanwege zijn functie als voorzitter van de Tweede Kamercommissie voor Koninkrijksrelaties.

Het in ontvangst nemen van het boek vol stekelige columns over de Koninkrijksrelaties is meteen een van de laatste activiteiten in die hoedanigheid. Vanwege de drukte die het fractievoorzitterschap met zich meebrengt, stopt Paternotte als commissievoorzitter. Hij volgde in die functie 3 jaar geleden Alexander Pechtold op.

Politici en vele anderen in de Caribische delen van het Koninkrijk zijn erg gesteld op Paternotte, iets dat lang niet elke Nederlandse politicus overkomt.

Download hier een gratis exemplaar van Kadushi’s Prikkeljaar

(Foto Nico van der Ven)
error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.