De jarige trakteert

Ter gelegenheid van het 1-jarig bestaan van DossierKoninkrijksrelaties.nl verschijnt vandaag de bundel ‘Kadushi’s Prikkeljaar’ met daarin alle columns van huiscolumnist Kadushi en correspondenten op Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten die in 2021 zijn gepubliceerd. Het voorwoord is van Volkskrant-columniste Sheila Sitalsing. De bundel is als pdf of e-boekversie gratis te downloaden.

1 jaar en 188.000 bezoekers verder

Vandaag een jaar geleden ging DossierKoninkrijksrelaties.nl online om in een nieuwsleemte te voorzien: actueel nieuws over de samenwerking tussen Nederland en de Caribische delen van het Koninkrijk en voorvallen die van invloed zijn op de onderlinge verhoudingen, aangevuld met columns en opiniebijdragen. In 365 dagen hebben ruim 188.000 mensen de site ontdekt. Een aantal dacht via het zoekwoord ‘relaties’ op een datingsite te komen, maar het merendeel is serieus geïnteresseerd in de koninkrijksrelaties. Zo’n 40.000 behoren tot de fanatieke lezers, keurig verdeeld over het Europees en het Caribisch deel van het Koninkrijk.

Naschrift van Kadushi

Zeer vereerd, Kadushi kan geen originelere woorden bedenken. Niet alleen al zijn columns gebundeld in een kloek, 216 pagina’s tellend en een halve kilo wegend, boek, maar ook nog eens met een voorwoord van de onbetwiste koningin onder de columnisten Sheila Sitalsing. Kadushi zou er bijna verlegen van worden. En of het niet op kan een nieuw logo, al zou je daarvan kunnen zeggen: ouwe wijn in nieuwe zakken, zoals Rutte IV.

Klik hier om uw gratis boek te downloaden

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.