Opwinding om beledigende Facebookpost van premier Pisas

Willemstad – Minister-president Gilmar ‘Pik’ Pisas heeft zich de woede op de hals gehaald met een volgens velen beledigende post op zijn Facebookpagina. Op de vraag waarom hij niet reageert op aanvallen op zijn persoon, antwoordde de premier met: “Mijn moeder heeft me geleerd dat wanneer je een ezel te veel aandacht geeft hij zich een paard gaat voelen.”

Criticasters van Pisas reageerden verbolgen: “Hij maakt ons uit voor ezels.” De premier deed nog een poging de opwinding te temperen door er op te wijzen dat het een oud Papiamentstalig gezegde is om duidelijk te maken dat je je niets moet aantrekken van wat anderen zeggen. Een koekje van eigen deeg was zijn deel: “Al maak je een ezel minister-president, daarmee wordt hij nog geen paard.”

Velen vinden dat premier Pisas er beter aan doet zich te wijden aan zijn taak het land uit de coronacrisis te helpen.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.