Curacao

Van Huffelen krijgt tijd zich voor te bereiden op debat over Caribisch Nederland

Den Haag – Het voor 19 januari geplande debat van de Tweede Kamercommissie voor Koninkrijksrelaties over ontwikkelingen in Caribisch Nederland schuift een maand op, naar 23 februari.

De commissie heeft hiertoe vandaag in een zogeheten procedurevergadering besloten om de net aangetreden staatssecretaris Alexandra van Huffelen de gelegenheid te geven zich in het dossier te verdiepen en een kennismakingsbezoek aan de eilanden te brengen.

Inmiddels is ook een nieuwe datum voor het in januari geannuleerde Interparlementair Koninkrijksoverleg vastgesteld. Dat zal van 4 tot 6 mei plaatsvinden op Sint Maarten. De Nederlandse editie is van 26 tot 29 september.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.