Erwin Arkenbout zwaait af als vertegenwoordiger van Nederland

Den Haag – Erwin Arkenbout zwaait binnenkort af als Vertegenwoordiger van Nederland voor Curaçao, Aruba en Sint Maarten. Zijn ambtstermijn van 3 jaar zit erop en hij ziet af van de optie om zijn verblijf in Willemstad met 2 jaar te verlengen.

Oud-advocaat Arkenbout is sinds 20 september 2018 vertegenwoordiger. Eerder was hij Directeur Koninkrijksrelaties. In 2017 gaf hij leiding aan de noodhulpoperatie die Nederland opzette nadat orkaan Irma verwoestend had uitgehaald op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba.

De Algemene Bestuursdienst gaat op zoek naar een opvolger. Vandaag is de werving gestart met de publicatie van de vacature. Geïnteresseerden hebben tot 23 januari de tijd om te solliciteren.

Lees hier meer over de functie, de eisen en de arbeidsvoorwaarden

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.