Groeiend optimisme bij Voortgangscommissie Sint Maarten

Philipsburg – In de 42ste rapportage van de Voortgangscommissie Sint Maarten, die vandaag door staatssecretaris Knops (BZK) naar de Tweede Kamer is gestuurd, klinkt groeiend optimisme door.

“Het beeld voor de politie blijft hoopgevend; het functieboek is in de fase van formelevafronding, nieuwe gediplomeerde agenten stromen in en de werving voor een 5de BPO klas is gestart. Voor de gevangenis komt er steeds meer perspectief omdat de programmamanager is begonnen met de uitvoering van het detentieplan en omdat de werving van een nieuwe directeur en het vervullen van de vacatures in de MT-functies binnenkort te verwachten zijn. De ondersteuning en aandacht die er nu vanuit het ministerie van Justitie voor de gevangenis is leidt bij de leiding tot merkbare nieuwe energie”, aldus de commissie.

Lees hier de gehele rapportage

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.