Cft noemt het door Sint Maarten niet nakomen van afspraken “onacceptabel”

Philipsburg – “Onacceptabel”. Zo noemt het Cft het uitblijven van het vaststellen van de jaarrekeningen van het Land Sint Maarten over de jaren 2017 en 2018.  

“De jaarrekeningen 2017 tot en met 2020 van Sint Maarten zijn nog niet vastgesteld. Hiervoor zijn meermaals nieuwe deadlines afgesproken. In overleg met de TWO (de Tijdelijke Werkorganisatie; red)  is onlangs in de uitvoeringsagenda opgenomen dat de jaarrekeningen 2017 en 2018 uiterlijk 27 oktober jl. zouden worden vastgesteld en de jaarrekeningen 2019 en 2020 op 4 maart 2022”, aldus het Cft in een brief aan minister van Financiën Irion.

“In het gesprek met de minister van Financiën is medegedeeld dat de jaarrekeningen 2017 en 2018 niet zijn vastgesteld. Het Cft acht dit onacceptabel. Het Cft benadrukt nogmaals het belang van het realiseren van de afgesproken deadlines en verbetering van het financieel beheer.”

Lees hier het gehele brief van het Cft

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.