Krimpen aan den IJssel helpt Bonaire met opzetten van Klant Contact Centrum

Kralendijk – Krimpen aan den IJssel gaat Bonaire helpen bij het opzetten van een Klant Contact Centrum. Gedeputeerde Hennyson Thielman heeft daartoe tijdens zijn werkbezoek aan Nederland een intentieovereenkomst getekend met burgemeester Martijn Vroom.

De lokale overheid van Bonaire wil uit oogpunt van klantvriendelijkheid en efficiency alle diensten onder één dak samenbrengen. De meeste Nederlandse gemeenten doen dat al langer. Krimpen is bereid zijn expertise en ervaring met het eiland te delen, niet alleen met het Klant Contact Centrum, maar ook bij het digitaliseringsproces.

Eerder is Bonaire al op andere beleidsterreinen samenwerkingen aangegaan met gemeenten in Europees Nederland waaronder Leiden, Alphen aan den Rijn en Rotterdam.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.