ZJCN blijft toch samenwerken met BonLab

Kralendijk – De Rijksdienst Caribisch Nederland heeft de opzegging van het zorgcontract met BonLab ingetrokken. De afdeling Zorg en Jeugd Caribisch Nederland (ZJCN) zal daarom ook na 1 januari gebruik maken van de diensten van BonLab.

Dat is besloten na met het Bestuurscollege – BonLab is een overheidsnv – dat bezwaar had gemaakt tegen de verbreking van het contract, de daarbij door ZJCN aangevoerde beweegredenen en de gevolgde procedure. De brief waarin ZJCN meedeelde per 1 januari te stoppen met de afname van poliklinisch laboratoriumonderzoek bij BonLab moet als niet verzonden worden beschouwd, zo hebben beide partijen afgesproken.

De gesprekken over de samenwerking worden voortgezet.

Bericht delen
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Advertentie

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.