Curacao

TUI komt met studentenkorting rond Kerst

Schiphol – TUI biedt studenten van de ABC-eilanden die de kerstperiode bij familie thuis willen doorbrengen tussen 15 december en 15 januari een korting van 30% op de gepubliceerde tarieven. Vanwege de grote vraag naar tickets in de weken rond de jaarwisseling leidt de ‘marktwerking’ tot ongekend hoge tarieven bij zowel de KLM als TUI.

Na een gesprek tussen Curaçaos’ gevolmachtigde minister Carlson Manuel met CEO Arjan Kers heeft TUI besloten tot een Kerst-actie met studentenkorting. Op vertoon van een geldige studentenkaart of een toelatingsbevestiging van een opleiding, kunnen studenten 30% korting krijgen op tickets.

Boekingen kunnen vanaf maandag 15 november gemaakt worden op een aantal specifieke locaties; de TUI reisbureaus op Curaçao en Aruba en TUI reisbureaus in 7 grote steden in Nederland. De korting wordt direct bij boeking verwerkt. De actie geldt zo lang er stoelen beschikbaar zijn.

Kers: “De bestemmingen Curaçao, Aruba en Bonaire, én hun inwoners, zijn heel belangrijk voor ons. Wij voelen ons enorm verbonden met de eilanden.”

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.