“His Excellency Manuel engaging the world”

Den Haag – Gevolmachtigde minister Carlson Manuel heeft een Engelstalig digitaal ‘Week Report’ onder de titel “His Excellency Carlson Manuel engaging the world” gelanceerd.

De eerste, zojuist verschenen editie telt 3 pagina’s met 6 berichten (o.a. over een “another tremendous visit” aan de ambassadeur van Mexico) en 12 foto’s van de gevolmachtigde minister die in totaal 11 keer als “His Excellency” wordt aangeduid,  maar wiens functie onvermeld blijft. Klein schoonheidsfoutje is dat de voornaam van TUI’s CEO Arjan Kers gespeld is als Aarjen. Ook leek het even dat er twee gevmins zijn, maar de regel “his excellency Carlton Manuel” is inmiddels gecorrigeerd.

Bij zijn aantreden kondigde Manuel aan dat hij het geldverspillende communicatiebeleid van zijn voorganger Begina op de schop zou nemen en riep daarvoor de hulp in van zijn broer – “mediaexpert” – Carlton. Als een van zijn eerste daden zette de nieuwe gevmin een streep door het magazine CURAÇAO waarin Curaçaose rolmodels, onder wie creatieve talenten en succesvolle ondernemers, in het zonnetje werden gezet. In plaats daarvan introduceerde Manuel een nieuwsbrief met een fotorijk overzicht van zijn bezigheden.

De publicatie van “His Excellencies Week Report” leidde overigens tot enige discussie op social media. Sommigen dachten dat iemand een grap met de gevolmachtigde minister wilde uithalen, maar die maakte zelf een einde aan de verwarring door het weekoverzicht op zijn eigen Facebookpagina te posten. Inmiddels is het ook via het Haagse netwerk van het Curaçaohuis verspreid.

De eerste editie van “His Excellency Carlson Manuel engaging the world” is op bescheiden wijze – zonder tromgeroffel – gelanceerd.
“Another tremendous visit”
De naamsverwisseling onder de foto rechtsboven is inmiddels in de op de Facebookpagina van de gevmin gepubliceerde versie rechtgezet: van Carlton is Carlson gemaakt.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.