Premier Jacobs: “Ik ben geen onderwerp van onderzoek”

Philipsburg – Minister-president Silveria Jacobs heeft ontkend dat zij en/of haar kantoor onderwerp zijn van een officieel onderzoek. De premier reageert met haar ongebruikelijke verklaring op geruchten die volgens haar afkomstig zijn van een Statenlid. Zij spreekt van “een nieuw politiek dieptepunt.”

Vorige week voelde minister-president Evelyn Wever-Croes van Aruba zich geroepen publiekelijk te verklaren geen lid te zijn van een criminele organisatie. Zij deed dat naar aanleiding van de arrestatie van een familielid dat verdacht wordt van betrokkenheid bij de georganiseerde drugshandel.

Verklaring Jacobs

In response to alleged rumors brought forth by a Member of Parliament, Prime Minister Silveria Jacobs hereby states the following.

“It is unfortunate that rendering a response to this far-fetched request would lend a semblance of credibility to it. It’s clear we’ve reached a new political low when the people’s representative have no regard for the effects of their insinuations on persons or children, simply for them to gain political mileage and cause political unrest.

“Let me unequivocally state that neither the office of the Prime Minister nor my person is involved in any investigation.”

“As Prime Minister and leader of Sint Maarten, I hope that I can, through my actions, be a part of ushering in new ideas and perspectives on how we Integrally address these types of situations.”

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.