Op Bonaire opgenomen film ‘Casa Coco’ in januari in de bioscoop

Kralendijk – De zich grotendeels op Bonaire afspelende komedie ‘Casa Coco’ draait vanaf 13 januari in de Nederlandse bioscopen. Vooruitlopend daarop is de trailer gepresenteerd. Bij de opnamen op het eiland die begin deze maand zijn afgerond is een strak coronaprotocol gehanteerd.  

“De Rotterdamse Pleun (Joke Bruijs) runt al jaren een pension op Bonaire, waarbij ze zich richt op de naar bezinning en rust zoekende gast. In de praktijk zijn dat voornamelijk Rotterdammers uit haar eigen kennissenkring, die graag onder elkaar willen zijn. Zo ook Pleuns jeugdliefde Toon (Gerard Cox) die, nadat zijn vrouw heeft aangekondigd van hem te willen scheiden, met een bevriend echtpaar meekomt en merkt dat onder de Antilliaanse zon de dagen minder grijs zijn. Pleun heeft Casa Coco opgebouwd tot een schitterend gelegen pension maar door de toenemende concurrentie loopt haar onderneming na de succesvolle beginjaren minder goed. Net wanneer Pleun en Toon nader tot elkaar komen, ontdekt Toon dat het voortbestaan van Casa Coco aan een zijden draadje hangt”, aldus de synopsis.

Kijk hier naar de trailer

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.