Dirk-Jan Bonnet vertrekt als directeur Koninkrijksrelaties

Den Haag – Directeur Caribisch Nederland Dirk-Jan Bonnet – voor intimi ‘DJ’ – verruilt het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties voor dat van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Bonnet werd per 1 juli 2018 in die functie benoemd na daarvoor al sinds april 2016 plaatsvervangend directeur te zijn geweest.

Voor de vacature is een interne kandidaat, maar niettemin worden andere belangstellenden in de gelegenheid gesteld te solliciteren. De werving en selectie is in handen van de Algemene Bestuursdienst. De directeur Caribisch Nederland vormt samen met de in december aangestelde directeur Landen Saskia de Reuver de Directie Koninkrijksrelaties.

Lees hier alles over het functieprofiel

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.