Eurlings in RvC luchthaven Bonaire

Kralendijk – Camiel Eurlings, voormalig CEO van KLM en oud-minister, gaat per 1 augustus deel uitmaken van de Raad van Commissarissen van overheidsnv Bonaire International Airport (BIA).

Eurlings die een woning op Bonaire bezit, was van 2007 tot 2010 voor het CDA minister van Verkeer en Waterstaat in het kabinet Balkenende IV. Van 2011 tot 2014 was hij eerst directeur van de vrachtdivisie en later president-directeur van de KLM. Van 2013 tot 2018 was hij lid van het Internationaal Olympisch Comité.

Eurlings is voorgedragen door de huidige Raad van Commissarissen. Dat gebeurde na een een intensieve procedure waaraan meer dan 60 geïnteresseerden hebben deelgenomen. Met de benoeming bestaat de Raad van Commissarissen uit drie leden: naast Eurlings zijn dat Angel Bermudez en Marco van de Kreeke (voorzitter).

“BIA is zeer verheugd met de aanstelling van de heer Eurlings en ziet uit naar een prettige en succesvolle samenwerking”, laat het bedrijf weten.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.