Premier Pisas geeft Knops rondleiding over Bandabou

Willemstad – Staatssecretaris Raymond Knops (BZK) is zaterdag in Willemstad begonnen aan zijn werkbezoek aan de ABC-eilanden. Op de eerste dag werd hij ontvangen door gouverneur Lucille George-Wout. Vandaag maakte de bewindsman kennis met minister-president Gilmar Pisas. Die gaf Knops een rondleiding door de wijk waar hij is opgegroeid.

Maandag doet de staatssecretaris Bonaire aan waar hij gezaghebber Edison Rijna spreekt, het jobcenter Plenchi di Trabou bezoekt, langs gaat bij de eerste huizenkopers die gebruik hebben gemaakt van de kortgeleden ingevoerde Hypotheekgarantie en een kijkje neemt in de vernieuwde haven. Ook staat er nog een nog een tochtje naar Klein Bonaire op de agenda om te zien hoe het planten van sabalpalmen vordert. Knops eindigt zijn werkbezoek later deze week op Aruba.

(Foto’s BZK)
error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.