Knops doet rondje Curaçao, Bonaire en Aruba

Den Haag – Staatssecretaris Raymond Knops (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) brengt van 3 tot en met 7 juli een werkbezoek aan Curaçao, Bonaire en Aruba.

Op 3 juli start het werkbezoek op Curaçao, waar Knops onder meer een ontmoeting heeft met premier Gilmar Pisas, vicepremier Ruthmilda Larmonie-Cecilia en de raad van ministers. Ook staat een ontmoeting met mgr. Luis Secco op het programma.

Op 5 juli komt de staatssecretaris aan op Bonaire, waar hij o.a. spreekt met gezaghebber Edison Rijna en eilandsecretaris Wendy Pelk. Van een eventueel gesprek met de gedeputeerden is geen mededeling gedaan. Wel gaat Knops naar het jobcenter Plenchi di Trabou en gaat hij op bezoek bij de eerste koper van een woning die gebruik heeft gemaakt van de Hypotheekgarantie Bonaire. Met Stinapa maakt hij de oversteek naar Klein Bonaire om de voortgang van het planten van 200 sabalpalmen te bekijken. Verder staat nog een bezoek aan de haven en de vernieuwde pier op het programma.

De bewindsman reist 7 juli door naar Aruba, waar hij onder meer spreekt met demissionair premier Evelyn Wever-Croes en een bezoek brengt aan Aruba Aloë.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.