Alida Francis nieuwe regeringscommissaris voor Sint Eustatius

Den Haag – Plaatsvervangend regeringscommissaris van Sint Eustatius Alida Francis is op voordracht van staatssecretaris Knops (BZK) benoemd tot opvolger van de voortijdig naar Europees Nederland teruggekeerde Marnix van Rijn. Claudia Toet is de nieuwe plaatsvervangend regeringscommissaris

Alida Francis is geboren en getogen op Sint Eustatius en al ruim dertig jaar werkzaam in het Caribisch gebied. Op Sint Eustatius was ze sinds 15 februari 2020 plaatsvervangend regeringscommissaris. Claudia Toet is geboren en getogen in Den Haag. De laatste 1,5 jaar heeft zij als adviseur en verandermanager voor de regeringscommissarissen van Sint Eustatius gewerkt en als projectleider Sint Eustatius voor het ministerie van BZK. Daarvoor werkte zij 10 jaar voor de gemeente Rotterdam als afdelingshoofd op onderwerpen als kwetsbare (risico) jongeren, gemeentelijke belastingen en toezicht en handhaving.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.