Curacao

TUI 14 keer per week naar ABC-eilanden

Rijswijk – TUI vliegt vanaf 1 juli 14 maal per week naar de ABC-eilanden, een record. Met ingang van morgen wordt de frequentie al verhoogd naar 9 vluchten. De extra capaciteit komt vooral ten goede aan Curaçao en Bonaire.

Van de 14 vluchten zullen er 13 Curaçao aan doen. Het gaat om 5 rechtstreekse en 9 gecombineerde vluchten. Op Bonaire wordt 7 keer per week gevlogen en Aruba 3 keer per week.

De Nederlandse vakantieganger heeft deze zomer een beperkte keuze. Voor wat betreft verre bestemmingen zijn alleen de Caribische delen van het Koninkrijk een mogelijkheid die binnen de reisadviezen van de overheid passen. Curaçao, Bonaire en Aruba profiteren van het feit dat voor concurrerende bestemmingen allerlei restricties gelden.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.