Minister ontvangt rapport Dutch Caribbean Research Platform

Den Haag – Minister Ingrid van Engelshoven heeft vandaag het rapport Dutch Caribbean Research Platform (DUCARP) over de duurzame versterking van het kennissysteem in het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden in ontvangst genomen. Dat gebeurde bij de start van de ‘Week van het Caribisch onderzoek’.

Het rapport – met Jorien Wuite als een van de onderzoekers/auteurs – adviseert over de toekomst van het Caribbean Netherlands Science Institute. “Ik ga de komende maanden over de adviezen van de verkenning en hoe daarmee verder te gaan in gesprek met de verschillende stakeholders in het Caribisch deel van het Koninkrijk, waaronder de overheden van Bonaire, Sint Eustatius en Saba. Ook zal ik hierover spreken met de overheden van Curaçao, Aruba en Sint Maarten tijdens het vierlandenoverleg dat gepland staat voor november”, aldus de bewindsvrouw.

Lees hier het gehele rapport

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.