Staatssecretaris Blokhuis slaat slag

Kralendijk – Staatssecretaris Paul Blokhuis (VWS) heeft tijdens zijn werkbezoek aan Bonaire een balletje meegeslagen toen hij een kijkje nam bij het honk/softbalproject dat in het kader van het Caribische Sport- en Preventieakkoord door het ministerie, het eilandbestuur en de KNBSB mogelijk is gemaakt.

De bewindsman is maandag op Bonaire aangekomen. Hij brengt  onder meer een bezoek aan ziekenhuis Fundashon Mariadal, de Dienst Publieke Gezondheid, een vrouwenopvang- en ouderenopvanglocatie en begeleid wonen voor jongeren.

Blokhuis zal tevens het centraal loket maatschappelijke voorzieningen van de Zorg en Welzijn groep officieel openen. Ook zal hij de eerste steen leggen voor de nieuwbouw/verbouw van gehandicaptenzorgaanbieder FKPD. Verder wordt er een intentieovereenkomst getekend voor de realisatie Beachpark Bonaire met Bonaire Overheidsgebouwen, Beachtennis Bonaire en Volleybalbond Bonaire.

Staatssecretaris Blokhuis en gedeputeerde Thielman (Foto VWS).
error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.