Corendon Mangrove Beach Curaçao wordt Hilton

Willemstad – Het Corendon Mangrove Beach Resort gaat vanaf september de merknaam Hilton voeren. Het resort, dat eigendom is van Corendon Hotels & Resorts, zal na een verbouwing de naam Mangrove Beach Corendon Curaçao Resort, Curio Collection by Hilton dragen. Hiermee zal de naam Hilton weer op het Caribisch eiland Curaçao aanwezig zijn.

“We zijn zeer verheugd om samen te werken met Hilton, een wereldwijd erkende leider in hospitality, en te profiteren van Hilton’s wereldwijde naamsbekendheid en bekroonde loyaliteitsprogramma voor gasten,” aldus Atilay Uslu, oprichter van Corendon en eigenaar van hotels op Curaçao. “Vanaf september kijken we ernaar uit om de naam Curio Collection by Hilton te dragen op het prachtige eiland Curaçao. Ons doel is om de allerbeste service te bieden aan onze gasten en Hilton Honors leden en om te laten zien dat de hospitality van Corendon een toegevoegde waarde is voor het Hilton merk.”

“Terwijl we onze All Inclusive portfolio in het Caribisch gebied en Mexico blijven uitbreiden, zijn we verheugd om samen te werken met Corendon Hotels & Resorts en het grootste All Inclusive resort op Curaçao te openen,” aldus Pablo Maturana, Managing Director of Development South America & The Caribbean van Hilton. “Met meer dan 35 spectaculaire stranden is Curaçao een ideale bestemming voor toeristen die op zoek zijn naar ongerepte natuur en we kunnen niet enthousiaster zijn om gasten nog een andere optie te bieden bij het boeken van hun reis naar het Caribisch gebied.”

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.