Hoekstra: Uitstel belasting in Caribisch Nederland niet tot 1 oktober, maar 1 juli

Den Haag – Het uitstel van betaling van belastingen in Caribisch Nederland loopt niet op 1 oktober, maar op 1 juli af. Minister Wopke Hoekstra (Financiën) heeft in een brief van de Tweede Kamer een eerder gedane mededeling herroepen.

“In de Kamerbrief steun- en herstelpakket in het derde kwartaal van 2021 is per abuis opgenomen dat het uitstel van betaling van belastingen in Caribisch Nederland met drie maanden wordt verlengd. Het uitgangspunt van het kabinet dat voor het steunpakket op Caribisch Nederland een vergelijkbare benadering geniet als voor Europees Nederland, geldt onverkort. Dit betekent dat ook op Caribisch Nederland het uitstel van betaling voor nieuwe belastingverplichtingen afloopt op 1 juli 2021”, aldus Hoekstra.

Eind juni zal het kabinet in een aparte brief de uitwerking van de steunmaatregelen op Caribisch Nederland nader toelichten.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.