De nieuwe editie van het magazine CURAÇAO is uit

Den Haag – Vandaag is de nieuwe editie van het magazine CURAÇAO verschenen. Het blad is een uitgave van het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao en wordt in Nederland verspreid onder mensen die om professionele of persoonlijke redenen geïnteresseerd zijn in het eiland.

In de nieuwe editie komen aan het woord o.a. managing director Maria-Helena Seferina-Rojas van de CHATA over hoe de hospitalitysector zich grondig heeft voorbereid op de herstart van het toerisme en Marcelino de Lannoy over het living lab dat samen met TNO wordt ontwikkeld. Opmerkelijk zijn de initiatieven van twee jonge ondernemers die midden in de coronacrisis met een nieuw bedrijf een nieuw product (Ròm Tambú) hebben gelanceerd en de aankoop door het Algemeen Pensioenfonds Curaçao van het voormalige Plaza-hotel om er een heritage center van te maken.

Voort zijn er interviews met de voorzitter van Levende Talen Papiaments Nihayra Leona en senior-beleidsmedewerker Saran Inderson van de Directie Buitenlandse Betrekkingen. De coverstory is gewijd aan gevolmachtigde minister Anthony Begina die binnenkort, zodra de nieuwe regering aantreedt, afscheid neemt.

Lees hier het CURAÇAO-magazine

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.