NWO organiseert voor eerste keer de Week van het Caribisch Onderzoek

Den Haag – De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) houdt van 14 tot en met 18 juni de ‘Week van het Caribisch Onderzoek’. Het programma is via een livestream in alle delen van het Koninkrijk te volgen.

Op het programma staan onder meer de lancering van een online community platform en de aanbieding aan minister Van Engelshoven (OCW) van een adviesrapport over de toekomst van het Caribbean Netherlands Science Institute.

Het initiatief maakt deel uit van het in 2013 begonnen en door OCW gefinancierde  onderzoeksprogramma ‘Caribisch onderzoek: een multidisciplinaire benadering’ dat zich specifiek op de Caribische eilanden van het Koninkrijk richt. NWO voert dit programma uit. Doel is om onderzoek op (en over) de eilanden te stimuleren

Klik hier voor het volledige programma en aanmelding

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.