Gedeputeerde Den Heyer: Ik ben zelf ook teleurgesteld in resultaten coalitie

Den Haag – Gedeputeerde Nina den Heyer snapt goed dat de bevolking van Bonaire teleurgesteld is in de resultaten die de MPB/UPB-coalitie halverwege de bestuurstermijn  heeft bereikt. Hoewel de coronapandemie een verzachtende omstandigheid is, is zijzelf ook teleurgesteld.

“Het gaat te traag”,  zo zegt Den Heyer in een interview met RTV-7, de televisiezender voor de Caribische gemeenschap in Nederland. Bonaires populairste politicus/bestuurder gaat in op onderwerpen als politieke vernieuwing, de samenwerking met de ministeries, de armoedebestrijding en haar persoonlijke drijfveren.

Kijk en luister hier naar het interview.

Bericht delen
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Advertentie

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.