Bonaire versoepelt inreisrestricties voor Curaçao, Aruba en Sint Maarten

Kralendijk – Bonaire versoepelt de restricties voor reizigers uit Curaçao, Aruba en Sint Maarten. Die hoeven per direct geen antigeentest meer te doen voor vertrek. Een negatief PCR-testresultaat 72 uur voor aankomst blijft nog wel vereist, maar er is een besluit in voorbereiding om bezoekers uit Curaçao, Aruba en Sint Maarten die volledig zijn gevaccineerd ook daarvan vrij te stellen.

Voor reizigers uit Europees Nederland wordt de dubbele testplicht voorlopig gehandhaafd omdat het wordt beschouwd als een hoogrisicogebied. Sinds bekend is dat het negatieve reisadvies voor Bonaire komende woensdag wordt ingetrokken, registreren reisorganisaties een ‘explosief toegenomen’ vraag naar vakanties naar Bonaire. Dat geldt ook voor reizen naar Curaçao en Aruba die sinds zaterdag al code geel hebben.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.