Knops doet rondje Bovenwinden

Den Haag – Staatssecretaris Raymond Knops (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) brengt van 16 tot en met 20 mei een werkbezoek aan Sint Eustatius, Saba en Sint Maarten.

Op Sint Eustatius voert de staatssecretaris onder meer gesprekken met plv. regeringscommissaris Alida Francis en eilandsecretaris Malvern Dijkshoorn-Lopez, de leden van de eilandsraad en kerkelijke leiders. Knops bezoekt o.a. een aantal projecten op het gebied van wegen, natuurbehoud en watervoorziening en spreekt daar met diverse betrokkenen.

Op 17 mei komt de staatssecretaris aan op Saba waar hij een ontmoeting heeft met gezaghebber Jonathan Johnson en eilandsecretaris Tim Muller, de leden van het bestuurscollege, de eilandsraad en het OMT. Verder staan op het programma gesprekken m.b.t. de Saba Package en een bezoek aan een aantal projecten die daarmee verband houden. Ook is er een gesprek met de Youth Council ingepland. 

De staatssecretaris reist 18 mei aan het eind van de dag door naar Sint Maarten, waar hij onder meer spreekt met premier Silveria Jacobs over politiek bestuurlijke ontwikkelingen. Verder bezoekt hij o.a. een vaccinatielocatie en een aantal projecten.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.