EuroParcs start verkoop appartementen Sunset Beach Resort Bonaire

Kralendijk – EuroParcs is gestart met de verkoop van de appartementen in het nieuwe vijfsterren Sunset Beach Resort dat aan de Kaya Gobernador N Debrot moet verrijzen, op de locatie van het vroegere Sunset Beach hotel en naast het in aanbouw zijnde Chogogo Dive & Beach Resort.

Het resort gaat 106 appartementen en penthouses tellen. Een tweepersoonsappartement kost 225.000 euro. Het duurst (990.000 euro) is een 180 m2 groot penthouse met vijf slaapkamers, drie badkamers en een panoramaterras met vrij uitzicht op de baai en Klein Bonaire. In de aan het privéstrand grenzende binnentuin komt een 40 meter lang zwembad. Het resort krijgt voorts een restaurant, casino en duikschool. De opening is voorzien voor eind 2023.

Dit weekend houdt EuroParcs in Kampen verkoopdagen voor geïnteresseerde investeerders. Kopers hebben de keuze hun appartement geheel voor eigen gebruik te benutten of (gedeeltelijk) via de organisatie beschikbaar te stellen voor de verhuur aan toeristen. De EuroParcs Group heeft 38 resorts in bezit waarvan Bonaire Resort in Belnem er een is.

Het voormalige Sunset Beach Hotel sloot in de jaren ’90 de deuren en raakte in verval. Nadat een deel door brand was verwoest, werden de gebouwen gesloopt. In de loop der jaren hebben zich verschillende gegadigden voor het terrein aangediend, maar door uiteenlopende omstandigheden kwam geen enkel plan verder dan de tekentafel.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.