OM Aruba bestudeert rapport over uitgaven Refineria di Aruba NV

Oranjestad – Het Openbaar Ministerie op Aruba heeft bekend gemaakt het rapport over vermeende financiële onregelmatigheden bij overheidsnv Refineria di Aruba NV te bestuderen.

Op aandringen van minister-president Wever-Croes heeft de Raad van Commissarissen van RDA door het bureau Forensic Services Caribbean onderzoek laten doen naar de rechtmatigheid van uitgaven door of namens de directie. Het verslag dat nogal belastend lijkt te zijn voor toenmalig RDA-directeur Alvin Koolman is door de RvC doorgestuurd naar het OM.

“Het OM zal het rapport bestuderen en beslissen of er sprake is van strafbare feiten en wie daarvoor als verdachte kan worden aangemerkt. De verwachting is dat het enige tijd gaat duren voordat dit duidelijk is”, aldus het OM.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.