Premier Wever-Croes wil digitaal kennismaken met Kamercommissie Koninkrijksrelaties

Den Haag/Oranjestad – Aruba’s demissionair minister-president Evelyn Wever-Croes heeft de Tweede Kamercommissie voor Koninkrijksrelaties ‘informeel’ het ‘aanbod’ gedaan een digitaal kennismakingsgesprek te arrangeren.

Dat kan worden opgemaakt uit de agenda van de procedurevergadering van 12 mei. Daaruit blijkt ook dat de premier van Aruba een gespreksduur van drie kwartier heeft voorgesteld. Ook vicepresident van de Raad van State Thom de Graaf heeft laten weten met enkele staatsraden graag te willen kennismaken met de commissie.

De duiding ‘kennismaken’ is op zijn plaats: op Attje Kuiken (PvdA) en voorzitter Jan Paternotte na kent de commissie sinds de beëdiging van de nieuwe Kamer veel nieuwe gezichten.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.