Lancering ‘Europe Direct Curaçao’

Willemstad – Zondag wordt het initiatief ‘Europe Direct Curaçao’ online gelanceerd. ED-Curaçao is een initiatief van de Stichting Caribische Belasting en Europawinkel en Kamer van Koophandel in Willemstad.

ED-CURAÇAO staat onder leiding van Steven Damiana (vanuit Curaçao) en Germaine Rekwest (vanuit Nederland). Het project heeft tot doel burgers en ondernemers in de Caribische delen van het Koninkrijk in staat te stellen de mogelijkheden die de Europese Unie biedt beter te benutten.

De lancering is online te volgen via Zoom. Het programma begint om 16.00 uur Nederlandse tijd. Sprekers zijn de EU-vertegenwoordiger in Den Haag Didier Herbert, Europarlementariër Samira Rafaela en oud-gevolmachtigde minister en oud-directeur van de Kamer van Koophandel Curaçao Paul Comenencia. Moderator is Germaine Rekwest.

Aanmelden kan via info@europedirectcuracao.com

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.