Eerste Kamer in debat met Knops over de staat van het Koninkrijk

Den Haag – De Eerste Kamer trekt dinsdag 6 uur uit voor een debat met staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties om het over de samenwerking van Nederland met de landen Curaçao, Aruba en Sint Maarten en de bijzondere gemeenten Bonaire, Sint Eustatius en Saba te hebben.

De Senaat wil de behandeling van de begroting voor Koninkrijksrelaties aangrijpen om eens dieper van gedachten te wisselen met Knops nu het einde van diens ambtstermijn in zicht komt. De volgende senatoren zullen het woord voeren: Paul Rosenmöller (GroenLinks), Arda Gerkens (SP), Toine Beukering (Fractie Nanninga, ex-Forum voor Democratie), Jeroen Recourt (PvdA), Boris Dittrich (D66), Ria Oomen (CDA), Annemarie Jorritsma (VVD), Peter Schalk (SGP), Peter Nicolaï (Partij voor de Dieren) en Ton Raven (Onafhankelijke Statenfractie).

Het debat is dinsdag vanaf vanaf 13.55 uur (Nederlandse tijd) hier te volgen.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.