CDA-prominent Kroeger: “Chique als Knops opstapt”

Den Haag – Staatssecretaris Raymond Knops (BZK) doet er goed aan zijn verantwoordelijkheid te nemen voor het mislukken van de door hem geleide campagne van het CDA dat bij de Kamerverkiezing van vorige week van 19 naar 15 zetels terugzakte, vindt zijn partijgenoot Pieter Gerrit Kroeger

De CDA-prominent zei vandaag in het radioprogramma 1 op 1 “aan te nemen dat Knops net zo chique zal zijn als zijn partijvoorzitter en opstapt”. De historicus, die twee boeken over het CDA heeft geschreven, vindt dat Knops een “volstrekt verkeerd campagneconcept” heeft gehanteerd. In de media ging het niet over de standpunten van het CDA, maar over wat er in de campagne allemaal misging.

In Caribisch Nederland verliep de campagne voor Knops persoonlijk overigens wel gunstig. Met ruim 1.000 stemmen was hij ver uit de populairste politicus op de eilanden. Lang is gedacht dat hij in een volgend kabinet kans zou maken minister van Defensie te worden, maar na de verkiezingsnederlaag zit er waarschijnlijk niet meer in dan terug te keren naar de Tweede Kamer.

*******************************************************************************************************

Dossier Koninkrijksrelaties is het ideale platform om vacatures onder de aandacht te brengen van een goed opgeleide doelgroep van ruim 30.000 lezers, verspreid over alle delen van het Koninkrijk en met één grote gemeenschappelijke interesse: de samenwerking tussen het Europees en het Caribisch deel van het Koninkrijk. Een vacature publiceren op Dossier Koninkrijksrelaties kost slechts € 100 (exc. BTW). Mail voor meer informatie naar: info@dossierkoninkrijksrelaties.nl

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.