Negatief reisadvies aan Nederlanders verlengd tot medio mei

Den Haag – De Nederlandse regering verlengt het advies aan Nederlanders om niet naar het buitenland op vakantie te gaan tot medio mei. Dat melden media in Nederland.

Het huidige negatieve reisadvies geldt tot medio april. Volgens Haagse kringen zal minister-president Mark Rutte morgen tijdens zijn persconferentie bekendmaken dat reizen tot en met de meivakantie wordt ontraden.

Voor de toeristensector opnieuw een bittere pil, want die had erop gerekend begin mei als de scholen vakantie hebben een herstart te kunnen maken. Of de animo groot zou zijn geweest voor een vakantie op Aruba, Curaçao en Bonaire is overigens de vraag, gezien het oplopend aantal besmettingen op de ABC-eilanden.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.