Vertrekkend premier Rhuggenaath bedankt bevolking voor steun

Willemstad – Vertrekkend minister-president Eugene Rhuggenaath heeft de bevolking van Curaçao bedankt voor de steun die hij, zijn partij en zijn kabinet de afgelopen 4 jaar hebben gekregen. In een verklaring feliciteert hij zijn waarschijnlijke opvolger Gilmar Pisas met de overwinning van diens partij en wenst hem het allerbeste:

“Allereerst wil ik het volk van Curaçao bedanken. Ik uit ook mijn dank naar iedereen die mij, Kabinet Rhuggenaath en mijn partij PAR de afgelopen vier jaar hebben gesteund. Ik ben ook trots dat ik u heb mogen dienen en dat ik mijn belofte aan u waar heb kunnen maken; Een stabiele regering. Toen jullie mij vier geleden hebben gekozen, om Curaçao te leiden voelde ik mij vereerd.

De afgelopen tijd heeft ons land veel uitdagingen meegemaakt.  Het was niet gemakkelijk maar ondanks dat bleef ik gefocust op mijn taak als leider; Het welzijn van een ieder op Curaçao en Curaçao als land. Niets heeft mij gehinderd om mijn werk met liefde en doorzettingsvermogen te doen. De fundering voor Curaçao heb ik kunnen leggen en ik had graag de kans gehad om het werk te  kunnen maken.

Maar ik zeg altijd dat het volk beslist en gisteren heeft het volk dat gedaan. Ik respecteer deze beslissing. Wij leven in een levende democratie.  Gisteren tijdens de verkiezingen was er een grote opkomst en ik ben dan ook blij te zien hoeveel mensen gebruik hebben gemaakt van hun recht. Velen hebben hun steun gegeven aan de PAR. Een dank gaat naar een ieder van jullie. Dank jullie wel voor het vertrouwen in ons.

Mijn felicitaties gaan uit naar Dhr Gilmar “Pik” Pisas met de overwinning van zijn partij. Ik wens hem het allerbeste in zijn functie.

Dank je wel Curaçao, mijn eiland, mijn mensen Dank jullie wel voor 11.788 stemmen Dank voor jullie vertrouwen en voor jullie steun. Dank!…….#siguikanakupar”

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.