In juni weer cruises naar Sint Maarten, Curaçao en Aruba

Philipsburg – Begin juni kunnen Sint Maarten, Curaçao en Sint Maarten weer cruisepassagiers verwelkomen. Celebrity Cruises heeft vandaag aangekondigd dat er vanaf volgende week reserveringen kunnen worden gemaakt voor Caribische routes die op 5 juni van start gaan.

Er worden alleen boekingen geaccepteerd van volwassenen die gevaccineerd zijn. Jongeren tot 18 jaar moeten de negatieve uitslag van een kort vertrek afgenomen PCR-test tonen. De cruisemaatschappij verzekert dat de bemanningen eveneens gevaccineerd zullen zijn.

Van de CAS-landen is Sint Maarten het meest afhankelijk van cruisetoerisme dat al ruim een jaar volledig stilligt. Extra goed nieuws voor het eiland is dat Philipsburg de thuishaven van het cruiseschip Celebrity Millennium wordt.

Ook goed nieuws voor Bonaire

Voor de toerismesector op Bonaire is er vandaag ook goed nieuws. Delta Airlines kondigt aan met ingang van 5 juni weer twee vluchten per week van Atlanta naar Flamingo Airport te zullen uitvoeren.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.