Oud-burgemeester Stegers vice-voorzitter Centraal Dialoog Bonaire

Kralendijk – Oud-burgemeester van Tubbergen Mervyn Stegers is benoemd tot vice-voorzitter van de Centraal Dialoog, het vaste overleg van werkgevers, vakbonden en de lokale overheid.

Stegers volgt oud VNO-topman Jan-Willem van den Braak die in 2018 het overlegplatform heeft opgezet. De nieuwe vice-voorzitter was de afgelopen jaren plaatsvervangend regeringscommissaris op Sint Eustatius. Hij woont op Bonaire.

De Centraal Dialoog heeft ook een nieuwe secretaris: Marga Buys-Trimp die eerder op Bonaire werkte bij de Autoriteit Consument en Markt. Ze is onder meer voorzitter van de Raad van Toezicht van Stichting Reclassering Caribisch Nederland.

Bericht delen
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Advertentie

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.