Kabinet wil negatief reisadvies verlengen tot 15 april

Den Haag – Het kabinet wil het advies aan Nederlanders om niet naar het buitenland te reizen, verlengen tot 15 april. Nederlandse media melden dat vandaag op basis van informatie afkomstig uit kringen rond het kabinet.

Maandag valt het definitieve besluit dat dan later op de dag tijdens een persconferentie over de actuele situatie m.b.t. Covid-19 door minister-president Rutte en minister De Jonge officieel bekend zal worden gemaakt.

Een verlenging van het negatieve reisadvies zal niet alleen hard aankomen bij touroperators, maar zeker ook bij de toeristensector op de ABC-eilanden. Hotelhouders en aanverwante ondernemers op Aruba, Bonaire en Curaçao hadden gehoopt in de week van Pasen de eerste toeristen uit Nederland te kunnen verwelkomen.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.