Gouverneur laat er geen gras over groeien: Staten weer compleet

Willemstad – De inkt van het Koninklijk Besluit dat de weg moest effenen voor de beëdiging van Emmilou Capriles tot Statenlid was nog niet droog of ze legde ten overstaan van waarnemend gouverneur Michèle Russel-Capriles de eed af.

Daarmee is de democratische rechtsorde op Curaçao hersteld: de boycot door de oppositiepartijen kan niet langer verhinderen dat de Staten hun werk – het behandelen van wetgeving – doen.

Meteen nadat de Algemene Maartegel van Rijksbestuur, waartoe de Rijksministerraad vrijdag besloot, was gepubliceerd in het Staatsblad ging gouverneur Lucille George-Wout over tot het beoordelen van de geloofsbrieven van PAR-politica Capriles.

Lees hier ‘Staten van Curaçao kunnen (bijna) weer aan het werk’

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.