Kustwacht beëindigt ‘corona-party’ op Klein Curaçao

Willemstad – De Kustwacht Caribisch Gebied heeft een grote groep feestvierders betrapt die dachten ongemerkt aan de corona-regels te ontsnappen door zich op Klein Curaçao te verzamelen.

Nadat het Rescue and Coordination Center (RCC) van de Kustwacht een melding ontving dat er in strijd met het verbod op ‘samenscholingen’ een feest aan de gang zou zijn op Klein Curaçao, is een kustwachtvliegtuig naar het  eilandje gedirigeerd. Daar aangekomen constateerde de bemanning van de Dash dat het er vrolijk aan toeging. De feestgangers waren met verschillende particuliere boten naar het onbewoonde Klein Curaçao overgestoken.

Een Kustwachtteam is vervolgens met een Metal Shark op het feest afgestuurd en aan land gegaan om de deelnemers aan te spreken op hun gedrag. Er is proces verbaal opgemaakt en de zaak wordt verder afgehandeld door het Openbare Ministerie. Naar aanleiding van het voorval heeft de Kustwacht aangekondigd de komende tijd intensiever op Klein Curaçao patrouilleren.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.