Handel in verdovende middelen opgerold op Bonaire

Kralendijk – De Koninklijke Marechaussee (KMar) in samenwerking met het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) en de Douane Caribisch Nederland (Douane CN) twee huiszoekingen uitgevoerd. Hierbij is één verdachte aangehouden in verband met een onderzoek naar de handel in verdovende middelen.

De twee huiszoekingen, waarvan één plaats vond in de wijk Antriol en de ander in Bario den Tera, werden gelijktijdig uitgevoerd door twee teams. De Marechaussee had voldoende indicatie dat de verdachte, een 45-jarige man met initialen S.I.L.E., op één van de betreffende adressen verbleef. Onder leiding van het Openbaar Ministerie zijn daarom beiden woningen doorzocht. De verdachte is na zijn aanhouding in Antriol overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Bij het doorzoeken van de woningen zijn onder andere geld en verdovende middelen gevonden. Deze zijn in beslag zijn genomen door de KMar. Over de hoeveelheden zijn geen mededelingen gedaan.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.