Vliegverbod voor Caribisch Nederland verlengd

Den Haag – Het verbod op vluchten naar Caribisch Nederland uit het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, Dominicaanse Republiek, Brazilië, Argentinië, Bolivia, Kaapverdië, Chili, Colombia, Ecuador, Frans-Guyana, Guyana, Panama, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay en Venezuela wordt verlengd.

Het vliegverbod ging zowel in Caribisch als Europees Nederland in op 23 januari en zou op 22 februari aflopen. Minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen schrijft de Tweede Kamer vandaag dat  zij op verzoek van haar collega Hugo de Jonge (VWS) de regeling met voorlopig 3 dagen verlengt.

Dit in afwachting van het advies dat het Outbreak Management Team nog moet uitbrengen. Op basis daarvan zal het kabinet op 23 februari besluiten over een eventuele verdere (gedeeltelijke) verlenging.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.