Koning bijgepraat door gouverneurs van Aruba en Curaçao

Den Haag – Koning Willem-Alexander heeft vandaag in separate videogesprekken gesproken met de gouverneurs van Aruba en Curaçao. Hij liet zich door gouverneur Alofonso Boekhoudt van Aruba en gouverneur Lucille George-Wout van Curaçao informeren over de actuele situatie in hun land.

Koning Willem-Alexander ontvangt met enige regelmaat de gouverneurs van het Caribisch deel van het Koninkrijk om zich te laten bijpraten over recente ontwikkelingen. Omdat niet noodzakelijke reizen vanwege het coronavirus worden afgeraden, vinden  videogesprekken plaats. De gesprekken gingen onder meer over de gevolgen van en de genomen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan in Aruba en Curaçao.

Mededeling

Het aantal aanmeldingen voor de nieuwsbrief was de afgelopen zo groot dat veel eerder dan verwacht een limiet in het systeem werd bereikt waardoor u wellicht de nieuwsbrief niet of met vertraging heeft ontvangen. Inmiddels is een op verdere groei berekende upgrade geïnstalleerd waarmee het euvel is verholpen. Onze excuses voor het ongemak.

Team Dossier Koninkrijksrelaties

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.