CDA-lijstduwer Koos Sneek tegen BES-kiezers: Ga stemmen!

Oranjestad – Eilandraadslid Koos Sneek heeft de stemgerechtigden op Bonaire, Saba en zijn eigen Sint Eustatius indringend opgeroepen op 17 maart te gaan stemmen voor de Tweede Kamer.

“Ik begrijp dat wat er in Den Haag gebeurt voor velen een ver-mijn-bed-show lijkt: de klimaatdiscussie, asielzoekers, immigranten en andere brandende vraagstukken in het Europese deel van Nederland. Maar er zijn veel lokale problemen waar de eilanden mee te maken hebben die de medewerking van de nationale overheid vereisen”, aldus Sneek die als lijstduwer op de kandidatenlijst van het CDA staat.

“Wij worden geconfronteerd met hoge kosten van levensonderhoud, armoede, slechte infrastructuur en de behoefte aan meer economische ontwikkeling. Om deze problemen op te lossen, kunnen we niet zonder de hulp van Den Haag. Stemmen is een blijk van erkenning van de rol die het parlement en de individuele Kamerleden moeten spelen om te krijgen wat we nodig hebben.”

“Als de kiezers op Statia, Bonaire en Saba niet de moeite willen doen om naar de stembus te gaan, waarom zouden gekozen parlementariërs zich dan überhaupt zorgen maken over de problemen waarmee wij dagelijks worden geconfronteerd? Als je vindt dat die kwesties belangrijk zijn voor jou en voor Statia, dan moet je op 17 maart gaan stemmen”, aldus Sneek.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.