Curaçao, Bonaire, Sint Eustatius en Saba op Duikvaker VirtualXpo

Utrecht – De toeristenbureaus van Curaçao, Bonaire, Sint Eustatius en Saba maken zich op voor een herstart van het toerisme. Samen met enkele tientallen lokale partners uit de toeristische sector zijn de eilanden vandaag en morgen prominent aanwezig op Duikvaker VirtualXpo, de online versie van de traditionele beurs voor duikers, freedivers en snorkelaars.

Muryad de Bruin, regional manager voor de Curaçao Tourist Board Europe (CTBE): “Het lijkt misschien ver weg, maar we verwachten dat het toerisme naar Curaçao later dit jaar snel weer op gang komt en we willen dus proactief met onze bezoekers blijven communiceren. Duikvaker is al jaren een belangrijk moment om in contact te komen met mensen die Curaçao kennen als duikbestemming. We zijn nu met meer partners dan ooit, virtueel, aanwezig.”

Deelnemers

Tourist Corporation Bonaire (TCB) heeft een tourism recoveryplan klaarliggen dat in werking treedt zodra de grenzen voor buitenlandse toeristen heropend.

In de virtuele stand van CTBE zijn onder meer aanwezig: Papagayo Beach Resort, Ocean Encounters, Dive Center Scuba Do, Corendon Mangrove Beach Resort; Livingstone Jan Thiel Beach Resort en het Academy Hotel. Bonaire is naast TCB vertegenwoordigd met onder andere Plaza Beach & Dive Resort, Courtyard by Marriott, Buddy Dive Resort, VIP Diving, Wannadive en Sea Turtle Conservation.

25.000 reizigers

Deze week werd bekend dat zich in de periode van november tot half januari ondanks het negatieve reisadvies toch nog ruim 25.000 reizigers van Nederland naar Curaçao zijn gevlogen. Vooral in november was erop  het eiland sprake van een relatief grote uitbraak van Covid-19.

Klik hier om te zien hoe de eilanden zich op de Duikvaker VirtualXpo presenteren.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.